Spontane Sollicitatie

Lokaal bestuur Maldegem - Gemeentehuis

23 Jul 2024

Lokaal bestuur Maldegem - Gemeentehuis

Medewerker

1

09 Aug 2024

Spontane Sollicitatie bij het Lokaal Bestuur van Maldegem

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Het Lokaal Bestuur van Maldegem is een dynamische organisatie die continu in beweging is en zich inzet voor de gemeenschap. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde mensen die ons team willen versterken. Of je nu ervaring hebt in de publieke sector of je vaardigheden wilt toepassen in een nieuwe omgeving, bij ons ben je aan het juiste adres.


Wat bieden wij?
Als werkgever bieden we een stimulerende werkomgeving waar je je talenten kunt ontwikkelen en inzetten. Onze medewerkers zijn onze grootste troef, en daarom investeren we in opleidingen en groei. Bij het Lokaal Bestuur van Maldegem krijg je de kans om mee te werken aan uiteenlopende projecten die een directe impact hebben op onze inwoners.


Je herkent jezelf in onze waarden 


Wie zoeken wij?
Wij zijn geïnteresseerd in spontane sollicitaties van professionals met verschillende achtergronden en expertise. Of je nu een expert bent in communicatie, projectmanagement, technische ondersteuning, administratie, of een andere discipline, we willen graag van je horen. We zoeken mensen die:

  • Proactief en resultaatgericht zijn
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden hebben
  • Flexibel en aanpassingsgericht zijn
  • Goed kunnen samenwerken in een team
  • Een passie hebben voor publieke dienstverlening en verbetering van de gemeenschap

Waarom werken bij Maldegem? 

Zeg nu zelf, wat is nu mooier dan meehelpen bouwen aan een gemeenschap waar iedereen zich thuis voelt en trots op kan zijn? Dit is waar onze medewerkers dagdagelijks voor staan!
We zetten alles op alles om de Maldegemnaar zo goed mogelijk te bedienen, zo creëren we een aangename plek om in te wonen, werken en te ontspannen.
Wil je weten hoe we dat aanpakken?
Klik hier om alles te weten te komen over onze organisatie.