Projectmanager Organisatiebeheersing

Lokaal bestuur Maldegem - Gemeentehuis

22 Jul 2024

Lokaal bestuur Maldegem - Gemeentehuis

1

09 Aug 2024

Wij zijn op zoek naar een sterk geëngageerde Projectmanager Organisatiebeheersing om het team Strategie te vervoegen. Als Projectmanager Organisatiebeheersing ondersteun je de diensten van het lokaal bestuur Maldegem op verschillende aspecten zoals, opbouw en uitwerking van het meerjarenplan, een sterke organisatiebeheersing van de dienst of de uitbouw van ‘projectmatig werken’. Op deze manier bouw je aan een optimale werking van de diensten en de organisatie.

Als rechtstreekse medewerker van de algemeen directeur opereer je organisatiebreed en werk je samen met het team ‘beleid’ een multidisciplinaire aanpak uit. Vanuit de principes van changemanagement, zorg je ervoor dat de leidinggevenden en de diensten tools aangereikt krijgen om hun processen en werking zo robuust, digitaal en optimaal mogelijk te organiseren.

In de functie van Projectmanager Organisatiebeheersing ben je daarnaast de verantwoordelijke voor het klachtenbeheer, én draag je actief bij aan de digitale transformatie die het lokaal bestuur Maldegem doormaakt.

Bij jij een bruggenbouwer en een oplossingsgerichte coach? Dan is deze functie van onbepaalde duur op niveau A1a-A3A  echt iets voor jou!